Nukarin pirtti

Raalinantie 817, 05450 Nukari
Vanhanajan tunnelmalliset puitteet juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen jo vuodesta 1935 lähtien Nukarin maalaismaisemissa.


Pirtin sivuille

Nukarin Haka


Nukarin Haka on vuonna 1931 perustettu urheiluseura. Urheilutoiminta keskittyy keväisin sekä syksyisin lasten maastojuoksuihin ja talvisin hiihtokilpailuihin. Aikuisten pelivuoro Nukarin koulun salissa pyörii viikoittain. Urheilun ja liikunnan lisäksi toimintaan kuuluu Hakan omistaman Nukarin Pirtin vuokraaminen ja ylläpito. Pirtillä järjestetään myös muita kaikille avoimia tapahtumia. Kilpailuista ja tapahtumista tiedotetaan seuran Facebook-sivulla. Tietoa voi saada myös sähköpostitse. Mikäli haluat mukaan listalle, ilmoitathan oman sähköpostiosoitteesi Nukarin Hakan sähköpostiin: Nukarin.Haka(at)gmail.com. Jos sinulla on toiveita seuran toimintaan liittyen tai olisit halukas vetämään esimerkiksi liikuntakerhoa, ole rohkea ja ota yhteyttä!


NUKARIN PIRTTI

Raalantie 817, 05450 Nukari Vanhanajan tunnelmalliset puitteet juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen jo vuodesta 1935 lähtien Nukarin maalaismaisemissa.


TILAT

max. 120 henkilölle.


SALI

Nukarin Pirtin iso sali on tilava juhlien ja tapahtumien viettoon sekä sopiva myös harjoitus- ja luentotilaksi. Saliin liittyy verhoin varusteltu näyttämötila. Sali on kalustettavissa pöytäjuhlia varten max. 70 hengelle. Ilman kalusteita saliin mahtuu juhlimaan max. 120 henkeä.


KAHVIO JA KEITTIÖ

Nukarin Pirtin salin yhteydessä on kahvio ja keittiö. Kahvio on kalustettu pirttipöydillä, kahvioon mahtuu n. 20 henkilöä. Keittiön varustukseen kuuluvat ammattitason kiertoilmauuni/hella, 2 kpl kylmiöitä ja astianpesukone sekä kahvinkeitin (80kpp), mikro ja siivousvälineet. Astioita löytyy 100:lle hengelle.


MUUT TILAT

Tilava eteinen vaatenaulakoineen. Sisä-WC. Lisäksi käytettävissä ulkohuussit. Pihalla reilusti pysäköintitilaa. Lipputanko.


VUOKRAUS/TIEDUSTELU

Hinnat 1.1.2023 alkaen:
koko viikonloppu 450€
vuorokausi 250€
päivä 200€
Varaukset: p. 045 1756139 / nukarin.haka(at)gmail.com